Продукти

Биоактивен околоочен гел
7500лв
Rejuvesse MD
Грижа за лицето
Бързо прониква в кожата и подпомага клетъчното възстановяване. Неговата научнодоказана биотехнологична формула съдържа екстракт от стволовите клетки на рядък вид ябълка, селектирана за максимална трайност, както и Peptide MatrakineТМ комплекс и екстракт от морски водорасли. Едновременно премахва тъмните кръгове и торбичките под очите. Благодарение на използваните в продукта безводни технологии, отпада необходимостта от влагането на консерванти.

Опаковка от 15 мл.
Биоактивен стягащ и опъващ (лифтинг) серум
7900лв
Rejuvesse MD
Грижа за лицето
Този лифтинг серум бързо прониква в кожата и чрез своето мошно антиоксидантно действие осигурява моментален повдигаш и заглаждаш ефект. Неговата формула е научно доказана, разработена от швейцарски учени и използва чист екстракт от стволовите клетки на рядък вид бургундско грозде. Съдържа вешества с мошно антиоксидантно действие, които улавят свободните радикали и осигуряват УВ зашита. Придава по-младежки и подхранен вид на кожата и я прави по-мека и стегната при допир. Клиничните изследвания доказват, че екстрактът от стволовите клетки на вида грозде Gamay Teinturier Fréaux е един от най-ефективните природни антиоксиданти, запазваши здравето на кожните стволови клетки и спираши стареенето на кожата. Особено подходящ за нанасяне преди специални поводи или като основа за грим.

Опаковка от 30 мл.
Биоактивна емулсия за лице
8900лв
Rejuvesse MD
Грижа за лицето
Продуктът е уникална комбинация от 13 растителни екстракта, включително стволови клетки от рядък сорт швейцарска ябълка. Освен това той съдържа биоактивни пептиди, произведени по най-модерна швейцарска технология. Уникалната смес от съставки подобрява тонуса и кожния релеф на лицето, редуцира фините бръчки, хидратира и подобрява еластичността. Коригира депигментацията и възстановява увредената от слънцето кожа. Придава на лицето копринено гладък и младежки вид.

Опаковка от 50 мл.
Резултати: от 1 до 3 от общо 3
Страница: « 1 »
Показвай: 15 30 60 резултата на страница