Forti5 Добавка за Растеж на Косата с 5 + 1 Ключови Съставки

Стъпка 1 Добавяне на продукти
в количката
Стъпка 2 Попълване на данни
и поръчка
Стъпка 3 Край на поръчката
11000лв
Quintessence (Q-SkinScience)
Коса

С един поглед:

  • Стимулира растежа и ревитализира косата – подпомага възстановяването растежа на косата и подмладяването на космения фоликул и при двата пола.
  • Поддържа баланса на DHT стабилизира нивата на андрогенните полови хормони, като така може да препятства андрогенен тип косопад (андрогенна алопеция).
  • Drug-free (без лекарствени съставки) съдържа само мощни, естествени съставки на растителна основа, които подхранват косата и се борят с косопада.
  • Клинично доказан – ефикасността му е научно потвърдена (80% от пациентите с андрогенна алопеция отбелязват значително подобрение след само 24 седмици употреба, според клинично проучване от САЩ).
  • Плод на изследователски пробивразработен въз основа на най-новите изследвания в областта на косата и косопада; формулиран от водещи световни дерматолози.

Повече Детайли

Forti5® Хранителна Добавка за Растеж на Косата е разработена за мъжете и жените, които се загрижени за запазване на косата си и искат да я подсилят. Формулата на продукта е създадена да транспортира директно до космения фоликул 5+1 ключови вещества и витамини, за които е доказано, че подпомагат растежа на косата и предотвратяват косопада (алопеция). Чрез съчетанието на мощни съставкиForti5® препятства основните фактори, които водят до изтъняване на косата и предизвикват косопад. Продуктът е хранителна добавка без съдържание на лекарствени субстанции, базиран е на растителни съставки, не съдържа Глутен или ЛактозаForti5® така също не съдържа Биотин и Витамин А.
Защо приемът на Биотин може да бъде опасен, можете да прочетете
 на страницата, наАмериканската Агенция по Храните и Лекарствата (FDA).

Forti5® благоприятства по-бърз растеж на по-плътна и по-здрава коса и се бори срещу изтъняването и опадането на косата по 5 различни начина, като:

  1. Подхранва естествения растеж на вашата коса и удължава цикъла на растежа (т.нар. анагенна фаза)
  2. По естествен начин предотвратява косопада и изтъняването на косата
  3. Помага за намаляване на възпалението в космения фоликул до здравословни равнища
  4. Допринася за здравословно и балансирано ниво на андрогенния полов хормон в тялотои в частност в скалпа (DHT регулиране)
  5. Подхранване в дълбочина на космения фоликул с антиоксиданти и противовъзпалителни вещества

Съставки: Витамин Д (като холекалциферол), Патентована Смес (Екстракт от Листа на Зелен Чай (Camellia Sinensis)), Омега 3 иОмега 6 (Стандартизирани до 98% Полифеноли, 75% Катехини и 45% EGCG), Бета Ситостерол Комплекс (Стандартизиран до 45% Бета Ситостерол, Мелатонин), Екстракт от Соеви Изофлавони (семена) (Соя)Други: Желатин, Малтодекстрин, Силициев Диоксид, Магнезиев Стеарат

 

Как да използваш

 

За най-добри резултати, приемайте по (2) капсули веднъж дневно преди лягане, за 3 - 6 месецаи след това.
Не превишавайте препоръчителната доза. Не използвайте, ако сте алергични към някоя от съставките

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

 

ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. СЪХРАНЯВАЙТЕ ПРОДУКТА НА СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА. НЕ ИЗЛАГАЙТЕ НА ПРЕКОМЕРНА ТОПЛИНА И ВЛАГА. ДА НЕ СЕ УПОТРЕБЯВА ОТ ЛИЦА ПОД 18 Г. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ, АКО СТЕ БРЕМЕННА ИЛИ КЪРМИТЕ.

Произведено в САЩ