Известната испанска журналистка Тереза де ла Сиерва за продуктите Реджувес

09 Септември 2013


Др. Зайак, маестрото на ботокса, създаде една дермо-козметична линия, която е ефикасна и достъпна. Мозъкът Мартин Зайък, началник на Клиниката по дерматология към Mount Sinai Hospital, Miami Beach, е велик професионалист в сферата на рака на кожата и на лазера и за мен, освен това, той е същински Модиляни, тъй като може да преобрази всяко лице.  

 

С този лекар, пионер в инжектирането на ботокс за естетика в САЩ, се запознах, защото идва за 3 дни на всеки 3 месеца в Медицинския естетичен институт, за да изглажда бръчки на стотици испански пациенти, първа класа, които стоят на опашка, за да бъдат в неговите ръце.  Той е един Аз на ботокса и в неговия кабинет в Маями също дефилират всички известни личности от цял свят.

 

Но ботоксът не е неговата единствена специалност. Този световноизвестен лекар познава повече от всички нуждите на нашата кожа. Неговата работа не е само да забави следите, които времето оставя в нея, но и също да предотврати и третира болестите и проблемите.  

 

И тъй като продуктите, които пазарът предлага, не са го задоволявали до край, той се e асоциирал със свои колеги, за да създадат заедно един нов козметичен стандарт. Именно тази причина събира на едно място трима асове в дерматологията – д-р Мартин Зайак, д-р Едуардо Уайс и д-р Франциско Кардел.  Д-р Уайс притежава престижна клиника в Холивуд, а д-р Кардел е президент на Международното дерматологично дружество и шеф на стационарното дерматологично отделение в Университетската болница в Маями.


Тези трима лекари са имали много ясна идея: „Нашите научни знания за състаряването на кожата, както и нашата практика вече толкова години, която е основно фокусирана върху подобряване на външния вид на нашите пациенти, ни дадоха решението как да приложим наученото в козметиката”.

 

След три години на проучване в лабораториите на Quintessence, САЩ, с модерна швейцарска технология, се появяват новите продукти за красота Реджувес, свързани с очакванията за грижа, защита и видимо подмладяване на епидермиса.

http://abcblogs.abc.es/teresa/public/post/rejuvesse-las-cremas-que-nos-quitan-los-anos-pero-no-los-ahorros-8515.asp/