Актуално

Сортирай по: подразбиране Заглавие Дата

12 начина да навредите на кожата си

23 Февруари 2014

Вашата кожа е най-големият орган на тялото ви и следователно тя е изложена на най-голям риск. Това се случва например, когато я оставяте незащитена, докато сте на открито, или когато някои грижи ви се струват прекалено скъпи, а се оказва, че са наложителни. Ето какво не трябва да правите, ако искате да запазите кожата си здрава.

 

прочети още...

Диета за красива кожа

08 Февруари 2014

Чудите се кое е най-доброто, което можете да направите за вашата кожа? Със сигурност спа процедурите и добрата козметика ще й се отразят добре. Но комбинирайте тези грижи с правилен режим на хранене. Според някои специалисти мазните храни и шоколадът не са причина за лошия вид на кожата, но дали наистина е така? Със сигурност спазването на следните прости 4 съвета ще ви възнаградят с по-добър външен вид.

прочети още...

Серумите за мигли – какво знаем и не знаем за тях?

27 Ноември 2013

Жените подчертават красотата си по различен начин. Някои наблягат на дрехите, за други е по-важен парфюмът или елегантното бижу. Но това, което обединява всички жени на планетата, е че всяка една от тях иска да притежава магнетичен поглед.

прочети още...

Азиатска билка стимулира образуването на колаген в кожата

14 Октомври 2013

Името й е трудно за произнасяне - Siegesbeckia Orientalis. Но всеки, който държи на добрия външен вид на лицето си, трябва да я опознае. Тази билка е родом от Азия, където в продължение на векове е била използвана при лечението на рани за намаляване на възпалението и за ускоряване на зарастването.

прочети още...

Екстрактът от кората на френски бор – една от най-ефикасните антейдж съставки

11 Октомври 2013

Природата ни е дала решение за всеки проблем. А растителните екстракти са все по-предпочитани в козметиката. Ето малко повече информация за една съставка с чудодейно действие, за която обаче малко се знае - Pinus Pinaster Extract.

прочети още...
Резултати: от 1 до 5 от общо 12
Страница: « 1 2 3 »
Показвай: 5 10 20 50 резултата на страница