Често задавани въпроси

Какво отличава удължителя за мигли Rejuvesse MD от останалите серуми за удължаване за мигли, които се предлагат на нашия пазар?
Удължителят за мигли Rejuvesse MD е първият подобен продукт в EU без хормони, вкл. простагландини или техни производни. Стимулирането и укрепването на миглите при Rejuvesse MD се постига с уникална комбинация от растителни стволови клетки, пептиди и витамини, т.е. с изцяло естествени и безопасни съставки. Удължителят за мигли Rejuvesse e 100 % безвреден за употреба продукт, за разлика от останалите подобни продукти, съдържащи хормоноподобни съставки. Удължителят за мигли Rejuvesse няма аналог на козметичния пазар в България.
Как действа удължителят за мигли Rejuvesse MD?
Удължителят за мигли Rejuvesse MD съдържа екстракт от стволовите клетки на редкия сорт швейцарска ябълка Uttwiler Spätlauber или както е известна още „златната” ябълка. Нейните стволови клетки са изключително устойчиви на външни влияния, тъй като самият сорт е култивиран за дълготрайност и издържливост в сурови условия. Това е всъщност основната активна съставка на този удължител - екстрактът от “златната ябълка” забавя програмираната клетъчна смърт и увеличава анагенната фаза на космения фоликул. Всъщност космите не стават повече. Те просто живеят повече, по-рядко капят. Заради това видимо изглеждат повече. Механизмът е абсолютно същият, когато става въпрос за косата и бременността. По време на бременност по-голямата част от космите навризат във фаза на анаген, поради което косата изглежда по-плътна. Освен това удължителят за мигли Rejuvesse съдържа Пентапептид-17 (Pentapeptide-17), одобрен като козметично средство в ЕС. Този биопептид стимулира отделянето на определени видове епидермални кератиноциди, отговорни за космения растеж. Добавените витамини укрепват и възстановяват миглите.
За колко време ще ми стигне една опаковка от удължителя за мигли Rejuvesse MD?
Продуктът се предлага в опаковки от 7 ml и ще ви стигне за повече от 4 месеца употреба.
Наистина ли използването на RejuvesseMD удължител за мигли дава резултат?
Да, ефект има, и то без никакви хормони в състава на продукта. Ние сме направили серия от клинични проучвания в независима лаборатория. Продуктът работи. Имаме данни, за да го докажем, и след като го използвате за няколко седмици, сами ще усетите резултата върху себе си.
Върху всички ли дава резултат удължителят за мигли RejuvesseMD?
Нашите клинични проучвания показват, че при 100 % от тествалите продукта е налице значително увеличаване на плътността и дължината на миглите. Въпреки че резултатите могат да варират и че продуктът няма да дава винаги еднакъв резултат, той ще дава в една или друга степен резултат при всички, които го използват.
След колко време ще видя резултат от удължителя за мигли RejuvesseMD?
Ще откриете разлика още след седмица, но след 2-3 седмици употреба разликата ще бъде наистина забележима.
Какво увеличение на миглите мога да очаквам, ако използвам удължителя за мигли RejuvesseMD?
Клиничните ни изпитвания показаха, че общият обем и плътност на миглите може да се увеличи до 82%, като средното увеличение за четири седмици е 55%.
Дали удължителят за мигли RejuvesseMD e лесен за употреба?
Изключително лесно е. Просто нанесете продукта веднъж на ден по същия начин, по който се слага очна линия.
Колко често да го ползвам?
Можете да го използвате веднъж на ден. Ние препоръчваме това да става точно преди лягане, така че да не пречи на ежедневния Ви грим.
Може ли удължителят за мигли Rejuvesse да изгори очите ми?
Ако част от серума попадне в очите ви, можете да усетите леко щипене, както когато ви влезе сапун в очите. Усещането ще трае само няколко секунди. Няма да получите раздразнение и това няма да доведе до някакво увреждане. Продуктът все пак е специално създаден за използване в областта на очите.
Как мога да бъда сигурен, че удължителят за мигли RejuvesseMD е наистина безопасен?
Тестове за безопасност на продукта са правени в две различни независими лаборатории, като те включваха изпитвания върху роговицата за наличие на дразнене, затруднено виждане, а също и раздразнение на кожата в областта около очите. Не бяха установени никакви странични ефекти. Като обща предпазна мярка препоръчваме да не използвате продукта, без да се консултирате с лекар, ако сте претърпели операция на очите или имате сериозно очно заболяване.
Чувал съм, че тези продукти за мигли могат да променят цвета на очите ми, вярно ли е?
До промяна на цвета на очите може да доведе само продукт, който съдържа хормони. Удължителят за мигли RejuvesseMD не съдържа хормони или лекарствени съставки и е бил подлаган на серия от изпитвания за безопасност. Тестовете показват, че не могат да се появят изменения в цвета на очите, клепачите, ириса или миглите. Досега няма и подобни сигнали, постъпили от клиенти.
Какво ще се случи, когато спра да използвам удължителя за мигли RejuvesseMD?
Ако прекъснете употребата на продукта, миглите Ви постепенно ще възвърнат вида, който са имали, преди да започнете използването му.
Защо растителните стволови клетки се определят като пробив в антиейдж технологиите?
Растителните стволови клетки удължават живота на стволовите клетки в нашата кожа.
Стволовите клетки са онези клетки в организма, които могат да се дефиренцират (превръщат) в различни видове други клетки и по този начин да регенерират и обновяват съответните тъкани, в чиито клетки са се диференцирали.
Подобен е и механизмът на действие на стволовите клетки в човешката кожа и космените фоликули. Посредством диференциацията на кожните стволови клетки кожата се обновява и запазва за много по-дълго свежия си вид. Има много проучвания, които показват, че стволовите клетки в кожата ни са между 2% и 7%, като с възрастта броят им силно намалява, в напреднала възраст броят им е по-близо или под долната граница. Това е и една от основните причини кожата с възрастта да изглежда все по-отпусната, с бръчки, петна и т.н.
Растителните стволови клетки подсилват стволовите клетки в нашата кожа, удължават техния живот и стимулират функцията им.
Или казано по друг начин: Здрави стволови клетки = млада и красива кожа!
Безопасни ли са продуктите Rejuvesse MD за употреба?
Продуктите Rejuvesse MD са напълно безопасни за употреба. Те са създадени и разработени от водещи дерматолози в САЩ. Те не само са дерматологично тествани, но за тях са правени и клинични проучвания. Какво означава това? Клиничните проучвания, или още казано наблюдения, са тези, които дават медицински доказателства, че един продукт е ефективен и безопасен. Трябва да се има предвид, че този процес тепърва започва и засега не са много производителите на козметика, които инвестират в клинични проучвания с доказателствена стойност, каквито задължително се провеждат за всеки нов медикамент. Да не забравяме, че един от създателите на марката Rejuvesse MD е президентът на Международното дружество по дерматология д-р Франциско Кардел. Продуктите Rejuvesse MD са изпитвани клинично, изпитвани са за ефективност и безопасност и то в САЩ, където нормите се спазват изключително строго.

Използвайки формата по-долу можете да зададете въпрос който Ви вълнува.
Нашите специалисти ще Ви отговорят в най-кратък срок!

Въпрос:
Изпрати

Отзиви

Здравейте,
Позволявам си да Ви пиша, тъй като от доста време не съм попадала на продукти за подмладяване на кожата, чиято употреба да ми понася добре. Имам силно чувствителна кожа и досега не бях намирала своята марка. Случайто изпробвах тестер на емулсията ви за лице Реджувес и останах очарована. Макар и да признавам, че в началото подходих скептично и недоверчиво, изпробвах първо върху съвсем малка повърхност, докато не се убедих, че продуктът не предизвиква нито един от обичайните при мен симптоми. Освен това съм и лекар и смея да твърдя, че използваните съставки притежават безспорни медицински качества. Не бях попадала на антиейдж козметика с растителни стволови клетки, вие сте първите, които предлагате това на пазара и получавате моите адмирации. Желая ви успех!
— д-р Таня Илиева
Много ми харесва удължителя за мигли. При мен дава страхотни резултати :)
— С. Илиева

Използвайки формата по-долу можете да напишете свой отзив.
След преглед от администратор вашият отзив ще бъде публикуван!

Отзив:
Вашето име:
Изпрати