Актуално

Сортирай по: подразбиране Заглавие Дата

12 начина да навредите на кожата си

23 Февруари 2014

Вашата кожа е най-големият орган на тялото ви и следователно тя е изложена на най-голям риск. Това се случва например, когато я оставяте незащитена, докато сте на открито, или когато някои грижи ви се струват прекалено скъпи, а се оказва, че са наложителни. Ето какво не трябва да правите, ако искате да запазите кожата си здрава.

 

прочети още...

Азиатска билка стимулира образуването на колаген в кожата

14 Октомври 2013

Името й е трудно за произнасяне - Siegesbeckia Orientalis. Но всеки, който държи на добрия външен вид на лицето си, трябва да я опознае. Тази билка е родом от Азия, където в продължение на векове е била използвана при лечението на рани за намаляване на възпалението и за ускоряване на зарастването.

прочети още...

В каква последователност да нанасяме козметичните продукти?

27 Септември 2013

Всички козметични продукти имат свое специфично действие и ако не се прилагат в правилен ред, губят от полезните си качества и не могат да изпълнят предназначението, за което са били създадени.  Затова е важно да знаем в каква последователност да поставяме върху лицето и шията си козметичните продукти, така че да сме сигурни, че ще положим правилната грижа за своята кожа.

прочети още...

Диета за красива кожа

08 Февруари 2014

Чудите се кое е най-доброто, което можете да направите за вашата кожа? Със сигурност спа процедурите и добрата козметика ще й се отразят добре. Но комбинирайте тези грижи с правилен режим на хранене. Според някои специалисти мазните храни и шоколадът не са причина за лошия вид на кожата, но дали наистина е така? Със сигурност спазването на следните прости 4 съвета ще ви възнаградят с по-добър външен вид.

прочети още...

Екстрактът от Емблика - естествена съставка за борба с пигментацията на кожата

01 Октомври 2013

Екстрактът от Емблика (Phyllantus Emblica Extractсе налага все повече в козметичната индустрия, но все още за него се знае малко. А той е познат от хиляди години в Индия. Плодовете на това дърво, което расте в Югоизточна Азия, са най-важната съставка в Индийската традиционна медицина Аюрведа и се използват за борба с различни заболявания.

прочети още...
Резултати: от 1 до 5 от общо 12
Страница: « 1 2 3 »
Показвай: 5 10 20 50 резултата на страница