Актуално

Сортирай по: подразбиране Заглавие Дата

Официалното представяне на Rejuvesse в България

22 Февруари 2013

На 20 февруари 2013 г. представихме марката Rejuvesse MD (Реджувес МД) пред българската публика. Събитието се състоя в зала „Триадица” на Гранд хотел София и премина при изключителен интерес от страна на лекари, специалисти по естетична дерматология, гримьори, медицински козметици и журналисти. 

прочети още...

Известната испанска журналистка Тереза де ла Сиерва за продуктите Реджувес

09 Септември 2013

Др. Зайак, маестрото на ботокса, създаде една дермо-козметична линия, която е ефикасна и достъпна. Мозъкът Мартин Зайък, началник на Клиниката по дерматология към Mount Sinai Hospital, Miami Beach, е велик професионалист в сферата на рака на кожата и на лазера и за мен, освен това, той е същински Модиляни, тъй като може да преобрази всяко лице. 

прочети още...

Здравето е по-важно от красотата, но тогава, когато те се комбинират в един продукт е страхотно!

13 Септември 2013

Призванието на Еми Иванова е да създава красота и да кара хората да се чувстват съвършени. Тя е медицински козметик и един от малкото специалисти в областта на перманентния грим. Не случайно на нейното майсторство се доверява и Илияна Раева.

прочети още...

В каква последователност да нанасяме козметичните продукти?

27 Септември 2013

Всички козметични продукти имат свое специфично действие и ако не се прилагат в правилен ред, губят от полезните си качества и не могат да изпълнят предназначението, за което са били създадени.  Затова е важно да знаем в каква последователност да поставяме върху лицето и шията си козметичните продукти, така че да сме сигурни, че ще положим правилната грижа за своята кожа.

прочети още...

Каква е истинската функция на миглите и как да ги предпазваме?

30 Септември 2013

В продължение на хиляди години хората се стремят към дългите и плътни мигли, за да изглеждат красиви и да подчертаят изразителността на очите си. Природата обаче е създала тези изящни косъмчета със защитна цел. Нашите мигли са изключително чувствителни на допир.

прочети още...
Резултати: от 1 до 5 от общо 12
Страница: « 1 2 3 »
Показвай: 5 10 20 50 резултата на страница