Актуално

Сортирай по: подразбиране Заглавие Дата

Скритите опасности в козметиката или За кои съставки да се оглеждаме, ако искаме да използваме козметика, която не вреди

04 Октомври 2013

Въпреки, че производството на козметика се е подобрило значително с течение на времето и в него се използват все по-малко токсични съединения, редица продукти  все още могат да съдържат олово, живак и други химикали, които се смятат за опасни.

прочети още...

Екстрактът от Емблика - естествена съставка за борба с пигментацията на кожата

01 Октомври 2013

Екстрактът от Емблика (Phyllantus Emblica Extractсе налага все повече в козметичната индустрия, но все още за него се знае малко. А той е познат от хиляди години в Индия. Плодовете на това дърво, което расте в Югоизточна Азия, са най-важната съставка в Индийската традиционна медицина Аюрведа и се използват за борба с различни заболявания.

прочети още...

Каква е истинската функция на миглите и как да ги предпазваме?

30 Септември 2013

В продължение на хиляди години хората се стремят към дългите и плътни мигли, за да изглеждат красиви и да подчертаят изразителността на очите си. Природата обаче е създала тези изящни косъмчета със защитна цел. Нашите мигли са изключително чувствителни на допир.

прочети още...

В каква последователност да нанасяме козметичните продукти?

27 Септември 2013

Всички козметични продукти имат свое специфично действие и ако не се прилагат в правилен ред, губят от полезните си качества и не могат да изпълнят предназначението, за което са били създадени.  Затова е важно да знаем в каква последователност да поставяме върху лицето и шията си козметичните продукти, така че да сме сигурни, че ще положим правилната грижа за своята кожа.

прочети още...

Здравето е по-важно от красотата, но тогава, когато те се комбинират в един продукт е страхотно!

13 Септември 2013

Призванието на Еми Иванова е да създава красота и да кара хората да се чувстват съвършени. Тя е медицински козметик и един от малкото специалисти в областта на перманентния грим. Не случайно на нейното майсторство се доверява и Илияна Раева.

прочети още...
Резултати: от 6 до 10 от общо 12
Страница: « 1 2 3 »
Показвай: 5 10 20 50 резултата на страница